Stagiaire communicatie

Omschrijving

Wil jij je graag ontwikkelen op het gebied van communicatie, e-mailmarketing en content management? Studeer jij marketing, communicatie, bedrijfsjournalistiek of vergelijkbaar? Lees dan beslist verder! 

Vereisten

Hoe ziet je dag eruit?

Als stagiaire ben je onderdeel van onze dynamische afdeling Marketing waar je nauw samenwerkt met 7 andere specialisten. In je rol ben je verantwoordelijk voor het schrijven, redigeren en plaatsen van online content. Hierdoor maak complexe juridische materie inzichtelijk voor onze brede doelgroep. Gedurende je stage zijn er veel verschillende onderdelen die je kan leren. We bespreken graag wat bij jou en je studiejaar past. 

Hieronder een paar voorbeelden van de werkzaamheden:  

 • Teksten schrijven, redigeren en plaatsen van content die worden gepubliceerd op onze onlinekanalen. Hierdoor maak je complexe juridische materie inzichtelijk voor onze brede doelgroep.
 • Voor interne en externe evenementen zet je communicatiecampagnes op en schrijf je wervende uitnodigingsteksten met de juiste tone-of-voice non-stop in je achterhoofd.
 • Met collega's brainstormen en meewerken aan grote communicatieprojecten voor onder andere (interne) campagnes en events.


Waarom zou je kiezen voor Bierens?

Bierens is van de advocatenkantoren in Nederland marktleider op het gebied van marketing. Op jaarbasis is de Bierens marketingmachine in staat om meer dan 1300 nieuwe klanten te genereren. 


Dit doen we met een uitgebalanceerd team waarin jij kunt leren en je verder kunt specialiseren. Bij ons ben je geen stagiaire, maar collega vanaf dag 1. Een uitdagende stageperiode waarin we jou alle ruimte geven om breed kennis te maken met het werken binnen jouw vakgebied bij daadkrachtig en creatief internationaal advocatenkantoor. Daarnaast stellen we een buddy beschikbaar. Wij stimuleren dat je buiten de kaders denkt en een creatieve bijdrage levert aan onze organisatie. 


Van idee tot eindproduct, het kan volledig worden gecreëerd door het team van experts. Kijk hier om de specialisten van het marketingteam te leren kennen. 

Daarnaast houden wij van uitdaging, dus creativiteit, initiatief en nieuwe ideeën stellen we op prijs. Je bent onze nieuwe collega als je:

 • Graag praktijkervaring op wil doen;
 • Een goed gevoel hebt voor de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, in Nederlands en Engels
 • Momenteel aan de opleiding marketing, communicatie, bedrijfsjournalistiek of vergelijkbaar studeert;
 • Gemakkelijk je weg kunt vinden in CRM en CMS (Wordpress) systemen en binnen de verschillende social media platforms;
 • Enthousiast wordt van SEO, SEA en e-mailmarketingcampagnes
 • Maximaal 3 jaar ervaring in een B2B omgeving hebt;
 • Zorgvuldig en stressbestendig bent;
 • Graag in teamverband samenwerkt en je verantwoordelijk voelt voor (interne) klanten.


Overtuigd en interesse?

Word jij onze nieuwe stagiaire communicatie? Solliciteer dan nu!

  

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? 

Neem dan contact op met Felix Bindels (HR Adviseur) via 020 312 11 00.